Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ FACEBOOK ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣΌλο και πιο έξυπνο γίνεται το κοινωνικό δίκτυο, μιας και πλέον θα αρχίσει να σας προτείνει εκδηλώσεις που είναι πιθανό να σας ενδιαφέρουν, βάσει των check-in που κάνετε, μέσω του «Suggested Events».
Το «Suggested Events» αντικαθιστά το παλιό «Friends Events» που υπήρχε πριν. Προς το παρόν δεν έχει εμφανιστεί σε όλους τους λογαριασμούς, κάτι που μπορεί να οφείλεται είτε γιατί κάποιος μπορεί να μην έχει κάνει ακόμα πολλά check-in, είτε γιατί το Facebook απελευθερώνει και αυτό το χαρακτηριστικό με αργούς ρυθμούς σε όλους τους χρήστες. Σε όσους έχει εμφανιστεί, είναι πολύ εύκολη η πρόσβαση σε αυτό, πηγαίνετε στην καρτέλα «Events» και μόλις την πατήσετε θα εμφανιστούν στα δεξιά οι διάφορες εκδηλώσεις στις οποίες σας έχουν προσκαλέσει, όμως εάν σας έχει ενεργοποιηθεί η εν λόγω λειτουργία θα την δείτε κάτω από το «Events».

Όταν την επιλέξετε τότε θα εμφανιστεί μία νέα ροή δεξιά η οποία θα περιέχει προτεινόμενες εκδηλώσεις για αργότερα αυτή την εβδομάδα, την επόμενη εβδομάδα, και τους επόμενους μήνες.
ΠΗΓΗ: E-PCMAG.GR,  REAL.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου